Tražim knjigovođu!

Mi smo tvrtka koja je prerasla iz obrta u pravnu osobu sa preko 20 godina iskustva u struci. Ukoliko tražite nekoga tko Vam neće samo “voditi knjige”, već i u potpunosti se brinuti o Vašem poslovanju jednako kao da bi to radio za vlastiti posao, onda smo mi pravi odabir za Vas. Brinemo o poslovanju svojih klijenata kao da se radi o našem vlastitom – i radi se, jer dok vi rastete i uspješni ste, mi rastemo zajedno sa vama

Naš je moto biti Vašim partnerom na kojeg se oslanjate na putu Vašeg uspjeha, što znači da pružamo puno više od običnog knjiženja podataka i predaje obrazaca.

Naša je briga i da na vrijeme budete informirani o tome poslujete li s dobiti ili gubitkom, o izmjenama zakona i propisa koji se tiču vašeg posla, da dobijete pouzdan porezni savjet te da u svakom trenutku imate nekoga tko će vas saslušati i riješiti problem ili pomoći Vam da pronađete za to odgovarajućeg stručnjaka.

Kod odabira servisa za vođenje poslovanja, najvažnije je uspostavljanje odnosa temeljenog na potpunom povjerenju. Kao kad birate liječnika, i u ovom slučaju tražite osobu koja je stručna i kojoj je stalo do vas, neovisno jeste li veliki ili mali poduzetnik.

Nemojte zaboraviti da je odgovornost za vođenje poslova računovodstva i sastavljanje financijskih izvještaja prema Zakonu o računovodstvu prenesena na odgovornu osobu – poduzetnika, a ne na računovođu. Dakle, iako računovođa radi posao koji poduzetnik često niti ne razumije (upravo ga je zbog toga i angažirao) – odgovornost je ipak na poduzetniku. Zato vam ne moramo posebno isticati koliko je pametan odabir servisa važan za vaše poslovanje i vas osobno.

Znači, birajte sporo, pametno i uvijek se opredijelite za iskustvo, jer vam „onaj pravi“ računovodstveni servis može uštedjeti puno brige, energije, vremena, a na kraju – i novca.

Direktor

Violeta Popović